Smart-Sport is de ideale partner voor uw bedrijf

Wij bieden ‘on site’ lezingen, workshops én bewegingsprojecten! Een gezonde geest in een gezond lichaam. Werknemers die mentaal en fysiek goed in hun vel zitten zijn nu eenmaal productiever. We zorgen daarnaast voor een optimale teamplay binnen de groep.

De mogelijkheden zijn zo goed als eindeloos daar we ons steeds aanpassen aan naar de noden van het bedrijf!
Een aanrader is de combinatie van een lezing/workshop gekoppeld aan een bewegingsproject.

Interesse? Maak nu een afspraak

Een greep uit ons assortiment

Lezingen/workshops (2u)

Alle lezingen zijn steeds interactief

 • De evolutie van onze gezondheid
  Een hedendaagse benadering van gezondheid, welzijn en fitheid. Een ware eye-opener in deze moderne tijd waarin we constant online zijn.

 • Feed the nervous system
  Voeding is vandaag de dag een enorme uitdaging. Ongezonde voeding is overal verkrijgbaar EN goedkoper dan gezonde voeding! Hoe maken we de juiste keuzes? In deze lezing wordt de koppeling gelegd tussen de voedingsstoffen en de werking van ons zenuwstelsel. Eet in in functie van je activiteitenmenu staat voorop!

 • Motorische controle en Motorisch leren
  Hebben we nog steeds controle over onze bewegingen? En hoe leren we nieuwe vaardigheden aan? Leren omgaan met feedback van je lichaam is naar de achtergrond verdwenen. Herontdek deze functie!

 • How to keep calm when freaking out?
  Omgaan met stress! Een klassieker… of toch niet.. we maken samen de analyse van hoe verwachtingen en voorspellingen in interactie gaan met de realiteit. Er worden tools aangereikt om steeds een zo optimaal mogelijke match te maken tussen deze begrippen zodat we onszelf niet uitputten. Optimaal blijven functioneren staat centraal!

 • Hoe ga je voor een (sportief) doel?

  Wat zijn de stappen om je doelen te bereiken? Hoe ga je van een doel naar een plan? Van het plan naar uitvoering? En wat met obstakels op de weg? Tijdens deze sessie stomen we jou klaar om jouw doelen aan te gaan én te bereiken. Samen met het gehele bedrijf een sportieve uitdaging aangaan? 10 miles? 20 km? Marathon? Het kan!

Smart Sport - Bedrijven

Bewegingsprojecten (2u)

 • Conditionele inspanningstest
  Via een begeleide lactaattest brengen we de  individuele conditie in kaart. Op basis van de resultaten maken we voor iedereen een op maat gemaakt trainingsplan. We volgen iedereen op gedurende de trainingen naar het gekozen doel. Perfect in combinatie met de lezing ‘Hoe ga je voor een sportief doel?’

 • All round inspanningtest: bewegingsvaardigheden
  Bij deze clinic brengen we de gehele fitheid in beeld volgens de basiseigenschappen. Hoe is het gesteld met de kracht – snelheid – uithouding – lenigheid EN coördinatie?  Een zeer leuke testbatterij die in groepjes wordt afgewerkt. Iedereen ontvangt zijn of haar eigen rapport MET trainingsplan!

 • Find your weak spot and deal with it
  Het lichaam is de weerspiegeling van onze emotionele toestand. We doorlopen in groep talrijke oefeningen, telkens gekoppeld aan een bepaalde bewegingsvaardigheid en spiergroep. Deze worden via (zelf)evaluatie gescoord. Zo doen we aan ‘Body mapping’ om te zien wat de sterke punten zijn en de uitdagingen. Bovenal reiken we oplossingen aan om de ‘weak spots’ weg te trainen en zo evenwichtiger in het leven te staan. Een clinic die soms een jarenlange problematiek aanpakt!

 • Teambuilding op 1!
  Wij zorgen voor de sportieve uitdagingen die de groep dient op te lossen.   Een combinatie van denken en vaardig handelen maar bovenal teambuilding als key heeft om de missies te doen slagen! 
Smart Sport - Bedrijven Smart Sport - Bedrijven

Praktisch

Wij komen steeds op het bedrijf de lezingen/workshops organiseren. Hiervoor zitten we op voorhand samen met de verantwoordelijke om de noden en wensen te bespreken. Net als de praktische organisatie.

Voor de bewegingsclinics bekijken we samen welke naburige locatie geschikt is (park/bos/veld/piste) om ons te organiseren. Prijs wordt op maat gemaakt via offerte aanvraag na onderling overleg mbt de gevraagde inhoud. 

Contacteer ons voor meer info