Clubwerking

The Smart-Sport Club met inbegrip van het Performance Team Smart-Sport.

Smart-Sport staat inmiddels jaar en dag gekend als partner en sponsor voor de The Smart-Sport Club. Een club die vanaf 2024 zal overgaan van feitelijke vereniging naar VZW The Smart-Sport Club. Met talrijke ander partners zetten wij ons eveneens in voor de clubwerking. De club traint volgens de trainingsprincipes van Smart-Sport en draagt daarom ook de naam in de titel. Alle info over de clubwerking kan je hier terugvinden.

Clubdagen, trainingsevents maar ook afspreken op wedstrijden en onderlinge vriendschappen maken deel uit van de club. Leden van de club kunnen aan gunstiger tarief gebruik maken van onze diensten, net als de diensten van onze collega-partners. Deze kan je onderaan deze pagina terugvinden. Interesse, doe je aanvraag hier onderaan.

Smart-Sport Club
Smart-Sport performance Team Smart-Sport Club

Next level?

Wie graag officiële wedstrijden loopt, kan binnen de club aansluiten bij ons performance team. Hiervoor voorzien we een VAL nummer en de extra complete trainingsbegeleiding.

In Stekene traint ons Performance Team vanaf juli 2021 op de splinternieuwe piste. Voor 2023-2024 trainen we vanaf miniem in kleine groepjes op maat onder professionele begeleiding.

Sluit jij graag aan bij oa. Nina Lauwaert, Eline Dalemans, Stijn Van Lokeren, Lieselotte Beck, Charlotte Penneman, Sandra Schenkel,... en wil je op een verantwoorde manier jezelf tenvolle ontplooien en je doelen nastreven? Dat kan!

Aanvragen voor het performance team gebeuren steeds na persoonlijk onderhoud met de coaches. Via onderstaande knop kan u alvast contact opnemen. 

Lees alles over onze unieke werking.

Talent is voor toetreding zeker niet prioritair. Inzet, motivatie en sociale cohesie daarentegen veel meer. Na een eerste lactaattest kunnen we dan steeds de verdere ambities bespreken.

Lid worden?Onze werking

Voordelen van The Smart-Sport club?

  • 5 euro korting op testings en coachboxgebruikers betalen 30 euro/maand in plaats van 39 euro/maand.
  • Gratis deelname aan groepstrainingen, verspreiden we in Vlaanderen.
  • Gratis loopoutfit SMART-SPORT en mogelijkheid verdere clubkledij goedkoop (gesponsord) aan te kopen.
  • Jaarlijkse een onvergetelijke sportieve clubdag!
  • Stravaclubpagina én gesloten Facebookpagina voor de clubleden.
  • Gratis MEMBERLOGIN op de website voor exclusieve sessies trainingsleer.
  • Via onze partner: RAWPERFORMANCE: 25% korting op trainingssesies én geregeld exclusieve Trainingen voor clubleden.
  • 20% korting bij TRAKKS
  • 30% korting bij SPORTVOEDING WCUP
  • Mogelijkheid tot deelname aan stages.

Alle activiteiten zijn steeds vrijblijvend, lopers van gelijk welk niveau zijn welkom! We laten de club langzaam groeien zodat de cohesie bewaart blijft. Graag aansluiten? Vul dan hier je 'sollicitatieformulier' in en we contacteren je zo snel mogelijk om te laten weten of er momenteel plaats is om toe te treden.

Prijs per jaar: 150 euro. (excl VAL nummer voor competitielopers)

The Smart-Sport Club
The Smart-Sport Club
The Smart-Sport Club

Lid worden van The Smart-Sport Club?

Meet the members

Coaches

Performance Team

Young Elite Team

Clubleden