Power up @ RAW Performance

RAW Performance is meer dan een sportschool of een fitnesscentrum. RAW Performance is een multidisciplinair team met een krachtige en unieke visie. Of het nu gaat om personal training (fitness), sports performance coaching, kinesitherapie of recovery...

Ze werken als team vanuit de overtuiging dat structurele kracht dé belangrijkste fysieke eigenschap is voor gezondheid, blessure preventie én performance.

Hun unieke geïntegreerde aanpak van de fysiologische, neurobiologische en mentale aspecten zorgt voor een krachtige gezondheid, maximale progressie en langdurig resultaat.

Bezoek RAW Performance
RAW Performance

Onze hoofdsponsor Rodan Interieur

Als gevestigde waarde in het Waasland en omstreken is Rodan Interieur uw betrouwbare partner voor het uitvoeren van schrijnwerken en maatwerken. Vanaf de ruwbouwfase tot de laatste afwerking kan u op hen rekenen. Ze hebben voor elk type uitvoering een geschikt team met vakbekwame mensen klaar staan.

Met hun bedrijfsslogan is dit DE perfecte match met onze clubwerking!

You can design and create, and build the most wonderful place in the world. But it takes people to make the dream a reality.

Meer info op rodan-interieur.be
Rodan Interieur

Onze partners

Ambassadeurs

Smartmix wordt gebruikt op alle niveaus in de sportwereld. Wij stellen graag enkele ambassadeurs en hun getuigenissen aan u voor. 

Ook interesse om Smart-Sport en Smartmix te vertegenwoordigen? Contacteer ons gerust.

Stijn Van Lokeren

Als ultraloper is veel en intensief trainen essentieel. SmartMix is voor mij hét middel om heel snel te recupereren en altijd opnieuw fris aan mijn trainingen te beginnen. Vóór het BK Ultratrail (waar ik 7u later 2de zou worden) kon ik, weliswaar ongewild, iedereen imponeren met de kracht van SmartMix toen mijn shaker met een luide knal ontplofte 🙂

Stijn Van LokerenUltraloper
Eline Dalemans

Voor elke wedstrijd kan ik rekenen op Smartmix ter ondersteuning van mijn prestaties!

Eline DalemansBelgische kampioene, steepleloopster
Nina Lauwaert

Voor mij is smartmix een onderdeel van mijn trainingsritueel. Het is me er mentaal en fysiek klaarmaken voor. Het effect (van langer te kunnen doorgaan aan lagere verzuring) vind ik persoonlijk het meest duidelijk bij intervaltrainingen maar ook voor duurlopen biedt smartmix een ideale ondersteuning.

Nina LauwaertBelgisch kampioene - lange afstandloopster
Wendy Verhulst

Voor elke training drink ik Smartmix, ongeacht welke training. (Behalve nuchtere loopjes natuurlijk) Kort na inname voel ik een tinteling in mijn vingers (de beta alanine steekt me in gang) en meestal vertrek ik dan voor mijn training. Voor mij zorgt de Smartmix er vooral voor dat ik tijdens de duurlopen of tijdens de marathon de verzuring voorkom. Wel opletten want Smartmix moet je steeds blijven schudden, en als je dat doet kijk je best uit want dan zit er wel wat druk op. Zo heb ik mijn muren en de plafond in de living toch al eens helemaal mogen afwassen! 🙂 Met de nieuwe smaak hebben we een mooie afwisseling erbij! De Frambozensmaak is iets zoeter en lijkt nog beter op te lossen. Helemaal fan!

Wendy VerhulstMarathonloopster
Wim Van Dijck

Topproduct! ik gebruik het al vele jaren telkens voor mijn training... Standaard 3 schepjes in wat water tijdens het aantrekken van de loopkledij! Stelt de verzuring langer uit en zorgt voor goeie recup achteraf. Tijdens men ultra’s gebruik ik Smartmix steevast voor de start en dan nog een portie ergens halverwege 👍 Zelfs op de ultralange afstanden heb ik zo nog nooit spierkrampen ervaren 🙂 Kleine tip, laat na schudden het gas ff rustig ontsnappen..

Wim Van DijckUltraloper
Tommy Kinders

Waarom de smartmix goed is? Het is een complete samenstelling waar elke loper baat bij heeft. Een bidon Smartmix voor de training en de intervals gaan net iets beter doordat de verzuring wat langer uitblijft. Bovendien is het frambozensmaakje best lekker en blijft hij niet op je maag liggen!

Tommy KindersTop marathon loper