25 mei 2021

Story? “if you do what you love, very beautiful things will rise”

Wel, combineer twee passies…biochemie en atletiek.. en dan ontstaat Smartmix! Ik kon gewoon niet begrijpen waarom er geen supplement bestond dat DE essentiële ingrediënten bevat ter ondersteuning van enerzijds het cardiovasculair stelsel en anderzijds het musculair stelsel van een lichaam in inspanning. Dit werd mijn missie, en zo ontstond na 2 jaar onderzoek de reeds goed bekende SmartMix Premium. Ondertussen zijn we een jaartje verder en heeft het zijn lancering niet gemist in de atletiekwereld. We hebben er volledig voor gekozen het product eerst voor zich te laten spreken..en dat het jullie aanstond, werd ons al snel duidelijk! Zo drongen we ook door tot de hoogste regionen binnen de Belgische atletiek…Voorbeelden zijn atleten zoals Nina Lauwaert, Stijn Van Lokeren, maar ook Charline Vanneste, Tommy Kinders, Eline Daelemans en Wim Van dijck die we met plezier ondersteunen met SmartMix. Ondertussen valt ons product ook te verkrijgen via Trakks – Runners Lab en RawPerformance.

Werking? ‘’You don’t only need fuel for your engine, a body needs oil for all the biochemical reactions while in exercise”

Net zoals een wagen wagen brandstof en olie nodig heeft om vlot te kunnen rijden, heeft een lichaam in inspanning dit ook van doen. Brandstof is alombekend.. Suikerdranken/gels/ repen… het wemelt er van… maar er ontbrak iets om optimaal te kunnen werken… de olie voor de processen vlot te laten verlopen en de kunst zit hem in het bereiken van de synergie tussen de verschillende bestanddelen. Voor dit product geldt wel degelijk: Het geheel is krachtiger én goedkoper dan de som der delen!

Gebruik? “Don’t wait until you are in action, prepare the body in advance”

20 a 30 minuutjes voor vertrek los je 2 tot 4 (afhankelijk van duur tot intensiteit) schepjes op in 200 a 300 ml water in een drinkbus. Schud goed en laat de druk er af (door ontstaan van zuurbuffers). Drink rustig uit. Veel trainingsplezier!

Ondertussen zijn zowel onze CITROEN- als onze FRAMBOOSSMAAK verkrijgbaar!

Wie graag uitgebreide info wenst over de werking op spier- en cardiovasculair niveau kan ons steeds contacteren.

Future? “we will keep asking more from our bodies, so we need to give it more”

Het besef is er ondertussen echt wel bij sporters, zowel recreatief als professioneel dat we in een tijd leven waar alles draait om efficiëntie en optimaal functioneren. Dit is niet anders op sportvlak. Wie zichzelf verzorgt, herstelt beter en sneller en kan een grotere trainingsbelasting aan. Iets met tempel en lichaam…maar het is wel degelijk zo.. Verzorg het en geef het de beste ondersteuning die mogelijk is.

Verdeelpunten

België

  • Runners’ lab winkels + webshop
  • Smart-Sport webshop + op testmomenten
  • Podologe Veerle Dhaese (Dendermonde)
  • Via onze ambassadeurs
  • Trakks Gent + webshop
  • SAV (Schotense atletiekvereniging)
  • RawPerformance

Nederland

  • Evivita
  • Joos bral en Sandra Reulink (SR- Run and trail)
  • Binnenkort ook via Body & Fit

Meer info over mogelijkheid verdeling SmartMix? Mail gerust!
Vele groeten, Bart en Nina