15 okt 2023

Hoewel vandaag in Ierland het zonnetje scheen, was het allesbehalve ideaal weer in ons eigen landje en bij de noorderburen. Toch moest er gepresteerd worden.. Vol goede moed werden de wedstrijden afgewerkt in Amsterdam en Brugge! Op de marathon te Amsterdam zagen we zowel Kirsten Raeymaekers en Kristin Vanheerswynghels naar een knap PR lopen. Dit in respectievelijk 2u48 en 3u26!  Dikke proficiet dames! Ook Wendy Van De Voorde dook alweer mooi onder de 3u30 en klokte af op 3u28.Broereman Danny Van De Voorde zet een solide 2u47 neer! Top werk van ons kinéduo -Fyssixx 14!  Op de halve marathon liep Jessica Van Steenwinkel dan weer met zeer constante pace naar 2u22 terwijl Gert De Wilde chique de 1u30 haalde!

Prima werk!

Dat Rodan Interieur een sportief bedrijf is mag niet verbazen. Zaakvoerder Wannes Daneel had een tijd staan van de halve marathon te Brugge 2022: 1u42. Dit verslaan was de missie, net als een check van de condtitie richting de marathon van Sevilla. Sub 3 gaan is daar het uitgesproken doel.  Wannes finishtte vandaag in 1u27. Dit in drukke weken. Alweer een boostje voor het vertrouwen! Knap hoe het sportieve voorbeeld mee wordt gegeven door onze hoofdsponsor!

Voor Charlotte Penneman werd -omwille van het verloop komend seizoen- beslist nog een voorbereidende cross mee te pakken in het buitenland. We werden met open armen ontvangen te Dublin op de Autumn Open International Cross Country. Puike organisatie en zoals gezegd stralend weertje! De wedstrijd ging door op het toch wel pittige EK-2021 parcours. Raceplan werkte prima, vlotte start, controle in de buik van de wedstrijd en sterke finish.  Winst bij de  U20 als resultaat, 3e algemeen bij doorkomst aan de finish (senoires hadden nog 1 lap te gaan).  

Ondertussen werd er dit weekend prima getraind ter voorbereiding van de eerste crosscupmanche en resterende marathonwedstrijden! Zeker nog het vermelden waard is enerzijds de mooie 1500m prestatie van Alicia De Bock die solo 4'52 liep. Dit na een met blessure geplaagd seizoen.  De aansluiting met het team kan weer verder gemaakt worden. Anderzijds kon ook Len Holmez met de overwinning (+50) en 3e overall gaan lopen op het BK trail voor agenten.  Knap werk!

#smartsport #thesmartsportclub #smartmix #rodaninterieur #athlexbelgium #rawperformance #replaystorenieuwpoort #endresshauser #tiptoh #newlinesport #pipexperts #keurslagerbuysse #Fyssix14 #dentoe