13 mei 2021

13/05/2021 werd de dag van de eerste Smartathon in de Klingse polders! Een officieel opgemeten parcours, helaas nog geen wedstrijdtoelating en bijgevolg minder verstrekte ondersteuning, maar wel een zeer mooie kans om te bewijzen hoe COVID-PROOF een sportevenement kan doorgaan. En die uitdaging zijn we met The Smart-Sport Club aangegaan!

Aan jullie feedback te besluiten, zijn we daar met glans in geslaagd. Waves van 25 van op de parking, gemotiveerde lopers die het protocol vlekkeloos volgen, de startstippen, veilig parcours met onze eigen seingevers , coronaproof bevoorrading, finishtafel, sanitair- en finishprotocol.

Alle lopers van harte bedankt voor jullie vlotte medewerking en.. er moesten zo goed als geen flesjes worden opgeraapt in onze mooie polders..Kudos! Het deed zichtbaar deugd jullie te kunnen zien genieten (en afzien) van dit weer te mogen doen! Het parcours werd schitterend 'ingelopen' door jullie.

De dankwoordjes... my great OCS team en The Smart-Sport Club met uitbreiding van Chiro Inter-Jeugdig: TOP werk op de parking, startzone (dank schooldirecteur Bart Weemaes en seingeving, Scouts Sint-Johannes: vlotte en veilige bevoorrading. In totaal stonden er 70 medewerkers paraat!

Ongetwijfeld vergeet ik mensen, maar misschien ook niet... Bedankt aan alle diensten en personen die onze organisatie hebben geholpen en geapprecieerd hebben.

Knappe tijden, PR's ondanks de kleine waves, beperkte bevoorrading en de opkomende wind.

Snelste tijden

Tommy Kinders: Full marathon: sterk PR en winst in solo race!!! Pijnvrije rug en snelle stadsmarathon en je doet er nog minstens 2' af! Met je nieuwe coachwind heb ik daar alle vertrouwen in!

Rik Thijs: snelste op de halve ondanks 'verwarrende finish'

An Renckens: 1e dame Full marathon in knap PR.

Wendy Van de Voorde: topkine en toploopster! 1se dame op de halve! top Smart-Sportster! Geniet ervan!

Verdere finishtijden toegevoegd. Proficiat aan alle deelnemers van het loopevenement. Tot volgend jaar, voor de complete race-ervaring!

HALVE MARATHON

HELE MARATHON

#SMARTSPORT #RAWPERFORMANCE #KINEVANDEVOORDE #DOUBLE #SMARTMIX #TENSIO #SMARTATHON #TEAMNIBA #SPORTPODODHAESE #ANYTIMEFITNESS #SPORTVLAANDEREN